- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
per pill telefonom sincs, nemhogy fényképezöm :O
a mountról hallottam már valamit.
szal, hogy a láma hülyegyerek is megértse:
Floppy feltesz, gép bekapcsol.
<ctrl>+<alt>+F2
Eddig már értem. Mi van ezután?
Ha zavaró a lámaságom a topikba, akkor folytassuk privátban?
:R
Ha nagy leszek meghálálom :) -
föccer
nagyúr
oksa, megköszönöm a segítségedet.
Elmegyek, lefuttatom <megpróbálom lefutattni> a kért infókat Hogy hogy hozom el azt még nem tudom, mert sem fdd, sem usb, semmi printer, meg semmi
Az megoldás lehet hogy felteszek egy fdd-t a lapra, és arra txt-ben mentem a ispci kimenetét?
Pontosan hogyan néz ki a konzolos utasítás <lunux kiezdöknek topik rulez>?
lspci > a:\info.txt ?
DOS-ban így nézni ki, de konzolban?Azt sem tudom, hogy milyen linux van fent
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
Egész pontosan egy linuxos rendszert futtató számítógép alaplapjának Chipszet-jére vagyok kíváncsi. Azért, mert valszeg meghalt az alaplapon valami ic, amitől átkozottul recseg a hangkártyán kijövő zene.
Sajnos ez a számgép egy spéci berendezésben van benne <kocsmai pénzbedobálos zenegép>, amit meg kellene szerelnem, hogy eladható minőségben játsza le a zenét.
A bajom az hogy:
1: semminemű linux ismeretem nincs <könnyen áthidalható probléma>
2: nincsen meg a zenegépet kezelő szeftver telepítője. <nem áthidalható probléma>
3: A kezelő szoftver csak bizonyos csipszettel hajlandó működni.
4: Még a linuxot sem tudom újrarakni, mert 2 pont; 1 pont
Tehát úgy kellene kicserélnem az alaplapot, hogy a linux lehetőleg észre se vegye.
Mivel az alaplapot szemrevételezéssel nem tudom beazonosítani <se márkajelzés, se tipusjelzés>, így maradna a szoftveres azonosítás. Ehhez kellene nekem valami progi. -
föccer
nagyúr
Halló mindenki.
Kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan progi, ami linux alatt azt tudja mint az win-es everest?
Ha létezik, akkor honnan tudnám letölteni <azon kívül, hogy a linuxportálról>
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- YouTube
- Milyen házat vegyek?
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest