Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki össze tudná hasonlítani nekem a Wayland-et a Mir-rel? Működés, előnyök, hátrányok, képességek, stb. Az se lenne baj, ha valaki írna belőle egy címlapos cikket!
-
Deus Ex: Human Revolution on linux -most találtam, gondoltam beteszem.
-
Köszi skacok! Kipróbáltam először, amit laca026 ajánlott, de nálam nem indult el. Aztán találtam valamit, ami egyből működött, és minden oké vele, szóval ajánlom is rögtön mindenkinek a progit: DVDFab a neve, és amit én használtam, az a 8.1.1.2-es verzió volt 11.1-es SUSE alatt: ilyen.
-
openSUSE 11.1 alá kellene valamilyen DVD to AVI progi. Tudtok mondani egyet vagy többet?
-
válasz
bambano
üzenetére
A Deus Ex első részét gond nélkül játszottam openSUSE11.1-en, szóval már miért is ne lehetne?! A gond csak az, hogy ilyen gyenge gépre milyen jobb linux megy fel? Most eddig a két nyerő a Linux Mint, illetve a PCLinuxOS. Csak félek, hogy a kevés RAM és proci miatt nyűg lenne kezelni. Olyan kéne, ami nem vesz el sok erőforrást, de van benne pl. k3b, újabb alsa-lib, NVIDIA-driver, valamilyen egyszerűbb doksiszerkesztő, vlc, meg lehetőleg ugye wine.
-
JFS-t használ valaki ? Ha igen írhatna róla kicsit.( Jobb,mint a Reiser4 ? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Lexus, Toyota topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest