Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Livius
üzenetére
Adott OS official forum a megoldas. Ha komoly nyugom van (nagyon ritka) akkor ott altalaban (felteve ha logokkal felszerelkezve erkezem) segitenek.
Tudom nem konkretan problema de peldaul most szeretnem sway alatt a wofi launchert valami laza fzf megoldasra cserelni, na ezzel kapcsolatban itt felesleges barmit kerdezni mert kurvara nem jon majd ra semmi reakcio
ellenben redditen kismillio script, 5let stb. 
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Livius
üzenetére
Ma jutottam el oda, hogy ki is próbáljam. A VS2019 telepítése után 2 perccel már ment a távoli debug a Raspberry-n, nem sokkal később meg már érdemben programoztam is rajta. Nem hittem a szememnek, hogy ez ennyire könnyű is lehet és a dolog ráadásul kétirányú, mert behozza PC-re a raspberry-n lévő libraryket, mintha itt állnának a projekt mappájában.
Köszi a tippet!
-
válasz
Livius
üzenetére
a kifejezés, amit kerestél: remote debuggal.
egyébként ez egy jó példa arra, hogy a unix filozófiát nem ismerők hogyan kókányolnak keresztül-kasul, hogy elérjenek valami eredményt, ahelyett, hogy megcsinálnák normálisan.minek másolgatnál mindent jobbra-balra? ha nem felel meg a verziókezelő repója erre (de, megfelel), akkor is feltalálták az nfs-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Starlink
- Robotporszívók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Cudy routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing - Samsung Galaxy A56 5G 5G sebesség, nagy kijelző, stabil üzemidő 8/256 GB
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ellenben redditen kismillio script, 5let stb.