- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
Marcika80 #21824 üzenetére
Kérdés az, hogy le tudja e kezelni a 64 bites grubot? Ha nem akkor fordítani kell egy 32 bitest vagy használhatod ezt is. Az usb kulcs efi mappájába kell majd bemásolni.
-
spammer
veterán
válasz
Marcika80 #21824 üzenetére
Próbáld meg ezzel kiírni: UNetbootin. A pendrive FAT32-re legyen formázva és Ubuntu 14.04 LTS iso-t tölts le.
-
bambano
titán
válasz
Marcika80 #19021 üzenetére
ha nagyon nagy a homály, hogy mit művel, akkor ps ax-szel kapsz processzlistát, strace -p pid-del meg lehet nézni, hogy egy tetszőleges futó processz milyen kernelhívásokat csinál.
de arra ne számíts, hogy armon futó intel proci emuláció széttépi a hardvert a sebességtől...
-
Marcika80
tag
válasz
Marcika80 #19020 üzenetére
Megint én, a probléma megoldódott és lett szabad helyem jóval, most a wine programot akarnám rá telepíteni, megtaláltam azt a verziót, ami jó arm cpu-ra, le töltöttem, ki tömörítettem, majd futtattam terminálban a make install parancsot, ezzel nincs is gond, mert a telepítés elindult, csak sokáig tart, ez normális szerintetek, van értelme végig várni mert egyszer fel is települ, vagy csak körbe körbe futkorászik,
a wine mappa amit telepítenék 450mb, elvileg arm processzorokra tervezve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amatőr csillagászat
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- Star Citizen
- PlayStation 3
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kompakt vízhűtés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged