Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
vegyszer
üzenetére
hmmm... most vagy rajtam jelentkeznek az öregkori elbutulás jegyei, vagy a probléma nehézsége meghaladja az én operatív kapacításomat...

1. Mi az a számítógépes kémia??
2. Mi ez a progi, ami ENNYIRE nincs optimalizálva? Az informatika egyik (ha nem A )legnagyobb veszélye az adatvesztés, évtizedek óta minden komoly progi/rendszer/stb. a minél biztonságosabb mentésre koncentrál. Hogy lehetséges ez, hogy egyszerűen nem ment??? Vagy én értek félre valamit? Ráadásul azt a 80 sort megtalálni egy ekkora txt fájlban, az olyan tűt a szénakazalban effektus...
szóval elég érdekes problémával állhnk szemben...
A Linuxnak van olyan funkciója, hogy a memória teljes tartalmát a vinyóra menti, de ezzel csak pillanatképet csinál, azzal szerintem te nem sokra mész.
Javaslatom: cseréltesd le a kismegszakítót egy több amperesre, hogy ne legyen áramszünet, vagy szerezz be egy aggregátort...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest