Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz
vegyszer
üzenetére
hmmm... most vagy rajtam jelentkeznek az öregkori elbutulás jegyei, vagy a probléma nehézsége meghaladja az én operatív kapacításomat...

1. Mi az a számítógépes kémia??
2. Mi ez a progi, ami ENNYIRE nincs optimalizálva? Az informatika egyik (ha nem A )legnagyobb veszélye az adatvesztés, évtizedek óta minden komoly progi/rendszer/stb. a minél biztonságosabb mentésre koncentrál. Hogy lehetséges ez, hogy egyszerűen nem ment??? Vagy én értek félre valamit? Ráadásul azt a 80 sort megtalálni egy ekkora txt fájlban, az olyan tűt a szénakazalban effektus...
szóval elég érdekes problémával állhnk szemben...
A Linuxnak van olyan funkciója, hogy a memória teljes tartalmát a vinyóra menti, de ezzel csak pillanatképet csinál, azzal szerintem te nem sokra mész.
Javaslatom: cseréltesd le a kismegszakítót egy több amperesre, hogy ne legyen áramszünet, vagy szerezz be egy aggregátort...
Új hozzászólás Aktív témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Autós topik
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Ford topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest