- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
Ha az én verzióm szerint kiszórod a cat-ot és a grep-et is a parancssorból, akkor már az awk-nak kell grepelnie, amit meg is tesz.
Tartok tőle, hogy egy builtin shell osztás gyorsabb, mint forkolni egy awkot...
Az ilyen cuccokkal az a gond, hogy az ember faragja szépen sorban a mérő programokat és eljuthat odáig, hogy a mérés agyonüti a rendszert és az eredeti feladatokra már nem marad idő
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.A sambával két eset van: vagy megtalálod, hogy lehet optimalizálni ennél nagyobb sebességre (én soha nem használtam sambát) vagy egy ötlet maradt még: a webdav szerver. Persze az is lehet, hogy lassú lesz, nem tudom. Azért mocorog bennem a kisördög, hogy gyorsabb is lehetne az a samba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Apple iMac 24" Blue! M3 / 16GB RAM / 512GB SSD!
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért szoktam rigorózusan kidobálni minden programot a munin pluginekből, ami nem kell. De ez mindenkinek az egyéni döntése kell legyen.