- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
bambano #7383 üzenetére
1. Ettől én is félek.
2. Könnyen lehet, hogy más a ludas, de tápot biztosan cserélek. Nem túl jó minőségű táp van benne, mert más nem volt kéznél, amikor össze lett rakva a gép.
3. Szűrési gondot valóban nem fogok tudni diagnosztizálni, ezért is cserélem inkább. Az viszont jellemző, hogy az elektrolit kondenzátorok szépen kiszáradnak, ami idővel egyre több problémát okoz. Arról viszont nincs információm, hogy mennyit és milyen körülmények között ment előtte maga a tápegység.
Multimétert csak azért írtam, mert cáfolni/ellenőrizni szeretném a sensors állítását.
Hálókártyát most nem tudom megmondani, mert fáradtan csináltam egy kis "hülyeséget" [jó kifogás
], így majd a helyszínen férek hozzá a géphez, de leírom majd a típust (egy kártya van benne). Ha jól rémlik, valami Intel.
Cserélhetem RTL8139-re is akár.A router viszont Linksys, úgyhogy a tippel közel jársz hozzá.
Mire gondolsz a routert illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest