- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
bambano #7383 üzenetére
1. Ettől én is félek.
2. Könnyen lehet, hogy más a ludas, de tápot biztosan cserélek. Nem túl jó minőségű táp van benne, mert más nem volt kéznél, amikor össze lett rakva a gép.
3. Szűrési gondot valóban nem fogok tudni diagnosztizálni, ezért is cserélem inkább. Az viszont jellemző, hogy az elektrolit kondenzátorok szépen kiszáradnak, ami idővel egyre több problémát okoz. Arról viszont nincs információm, hogy mennyit és milyen körülmények között ment előtte maga a tápegység.
Multimétert csak azért írtam, mert cáfolni/ellenőrizni szeretném a sensors állítását.
Hálókártyát most nem tudom megmondani, mert fáradtan csináltam egy kis "hülyeséget" [jó kifogás
], így majd a helyszínen férek hozzá a géphez, de leírom majd a típust (egy kártya van benne). Ha jól rémlik, valami Intel.
Cserélhetem RTL8139-re is akár.A router viszont Linksys, úgyhogy a tippel közel jársz hozzá.
Mire gondolsz a routert illetően?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest