Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
[OFF]Szerintem XP-n fdisk /mbr-t nem lehet futtatni, csak W9x és DOS alól, annak meg más a betöltője.
WinXP telepítőről a recovery console-t futtatva ki lehet adni, hogy fixmbr (vagy mbrfix?), ez biztosan működik. - soha nem tudom, a kettőből melyik, az egyik kakukktojás
[/OFF]"startx, /etc/init.d/xdm start, /etc/init.d/kdm start, /etc/init.d/gdm start valamelyike."
Volt már, hogy leírtam itt a fórumon, hogy ati telepítéshez úgy lövöm ki a display managert, hogy belerondítok az xorg.conf-ba. Akkor is ajánlották, hogy /etc/init.d/...-al állítsam le... viszont nekem azóta sincs ott ilyen file, sőt, eddig máshol is csak könyvtárat találtam... pedig valahol kéne lennie, de lehet, hogy mást keresek...Hol lehet ez még? Mandriva, KDE ...egyelőre nem értem
...bár az init.d-ben van egy gm, ami gyanús... lehet, kilövöm egyszer aztán megírom, mire jutottam...
Szerk.: Jelentem, ez az... de miért simán csak dm? Valami spec, ami sem gnome, sem pedig kde tartozék?

Ja, ezt az off kapcsolót pedig sohasem értem... kell valami különleges tudás a használatához? Hol jó, hol nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
[/OFF]