Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Igazad van, perverz ötlet volt, de azért tetszett meg, mert azt írták róla, hogy nagyon gyors annak ellenére, hogy KDE-t használ alapból. Gondoltam KDE-t Fluxboxra cserélve még gyorsabb lesz.
A gyorsaságot bőségesen alátámasztotta a Virtualbox-on való futási sebessége, még a Xubuntu-nál is gyorsabb volt. Igaz, csak virtuális gépen tudtam összehasonlítani, mert a gépre a yoper nem ment fel.
A következő perverz dolog, amit kipróbálok, az a winyóra telepített DSL. Amire nekem kell, bőven elég.
A Yopert későbbre hagyom, amikor már jobban fogok érteni a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazad van, perverz ötlet volt, de azért tetszett meg, mert azt írták róla, hogy nagyon gyors annak ellenére, hogy KDE-t használ alapból. Gondoltam KDE-t Fluxboxra cserélve még gyorsabb lesz.