Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nah, van infó dögivel, már csak agyban kellene összerendeznem
azért nekem kicsit fura 2008-ban, hogy valami ilyen barkács... még a linux-tól is..
vagy csak elkényelmesedtem mostanság..
ha nagy lesz a kavar továbbra is, akkor csinálok egy partícióra clean install-t és ti szülői felügyeletetek mellett faragom :-) egyszer ha meglesznek a jó configok írok saját howto-t és akkor 100helyre mentem magamnak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest