- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokimester
csendes tag
válasz
ngabor2 #4995 üzenetére
Használtam a keresőt. Találtam leírásokat, hogy valószínűleg az mbr-t kéne kinullázni vagy mit csinálni. Letöltöttem a Gparted nevű progit, ntfsre partícionáltam a korábban ext3 és swap partíciót, de a win így sem látta telepítőben. Átraktam fat32-re, hogy az fdisk is lássa. Csináltam bootfloopyról bootcd-t, azzal bootoltam, beírtam hogy fdisk /mbr, semmi sem történt. De már legalább láttam a vinyót. Aztán visszaraktam az Ubuntut, és majd megpróbálom hátha mellé felmegy a windows. Egyébként meg lehet hogy megsértettem a netikettet, viszont elnézést kértem érte. A való életben is így működik, nem?
És azért nem windowsos topicba írtam, mert mint már említettem, eddig nem volt ilyen gond sosem, és most Ubuntu telepítés után jött elő ez a probléma, ezért gondoltam rá hogy lehet hogy annak telepítése közben esetleg a partícinálással rontottam el valamit, illetve valami mást, nem értek hozzá, ezért bátorkodtam olyan fórumban írni ahol értenek a Linuxhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged