- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
question man #382 üzenetére
Nos nézzük:
Járt már a gépemen (laptopról van nálam is szó) UHU, Mandrake, Debian, Gentoo, RedHat (Fedora), Ubuntu, Slackware. Windows XP mindig volt mellettük.
Ezek közül a Slackware-t és a Debiant leszámítva, mindegyik elsőre gond nélkül feltepült, de ezt a 2-t is kis állítgatások után sikerült felrakni.
A fent felsoroltak közül egy sem tette tönkre a Fat táblámat, formázta le a vinyómat, vagy csinált bármi ártalmasat.
Igaz, mindegyik amikor telepítettem, elolvastam, hogy mit ír ki, és nem csak a next-re nyomkodtam -
Sianis
addikt
válasz
Nincs semmilyen papírom, mégis együtt tartok egy Ubuntut meg egy Xp-t. Másik gépemen meg egy Gentoo és Ubuntu dolgozik össze, ezzel írok DVD-t, olvasok NTFS paríticóról...és nem vágódik haza a gépem. A Linux amúgy is egy rendszermag ( kernel ) nem pedig egykomplett rendszer. Amúgy meg szerintem rossz disztrókkal próbálkoztál, lehet érdemes lett volna kérdezni?
-
zLegolas
őstag
válasz
A tudás hiánya a gáz. A rendszerinformatikusoké pláne.
számítástechnika != XP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest