- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az én problémám? Honnan veszed ezt? Tedd fel és próbáld ki. Egyből tiéd (is) lesz a probléma.
Nézd, az én gépem nem kisérleti gép. Plusz nem is értek a linuxhoz mélységében. Miért az én gépe(im)en kellene megoldani a problémát?
Én azt hittem, hogy ismeritek ezt a problémát ti is és vagy azt mondjátok, hogy ezt és ezt kell csinálni, vagy azt, hogy majd a disztribúció megoldja egyszer.
Egyébként a Perplexity mi-t kérdeztem. Azzal kezdte, hogy "ismert probléma" de amit megoldásokat adott rá, egyik sem működött (vagy én csináltam rosszul). Azt hittem ti majd adtok rá jó megoldást. Tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy ruhás topik
- EA Sports WRC '23
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged