Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lenry
félisten
válasz
üzenetére
Miért az én gépe(im)en kellene megoldani a problémát
mert neked van rá szükséged, hogy működjön. de ezek szerint annyira mégsincs
Én azt hittem, hogy ismeritek ezt a problémát
miért kéne ismernünk? nem gyakori scenario, hogy SD kártyáról akarna bárki op.rendszert futtatni, mert baromi lassú lesz és a kártya is gyorsan tönkremegy.
ettől függetlenül segítettünk volna, ha hajlandó lettél volna válaszolni a kérdéseinkre, de ha nem, hát nem. majd megoldod, ahogy akarod.
-
-
vargalex
félisten
válasz
üzenetére
Ezek elég erős szavak főleg egy újonctól. A kolléga szépen megkérdezte, hogy hol áll meg a boot, hogyan vannak felvéve az fstab-ba a partíciók. Utóbbi okozhat problémát, ha eszköz névvel hivatkozik rá, hiszen a kártyaolvasóba helyezett kártya ezközneve más lesz, mint egy USB-s olvasóba helyezett kártyáé.
Amíg ezekre nem válaszolsz, nagy valószínűség szerint senki nem tud segíteni, mert szerintem itt igen kevés ember futtatja SD kártyáról a rendszerét x86 esetén...Azt pedig nem várhatod el senkitől, hogy csak miattad tegyen fel egy rendszert és próbálja ki. Mi lenne, ha valaki megtenné és mondjuk nála működik? Elfogadod a választ úgy, hogy ugyan úgy nem lennél semmivel előrébb?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- iPhone topik
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Horgász topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest