Hirdetés
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
üzenetére
Igen! Azért kevertem, mert szerettem volna egy stabil, sokáig támogatott disztrót használni és olvastam, hogy van, aki centos-t használ ecélra. Csak ahogy írtam, ott nem könnyű megteremteni azokat a feltételeket, amelyek jók egy desktop linuxban. (A már említett multimédia, játékok, stb.) Rájöttem, hogy a centos nem erre való és, hogy nekem egy desktop disztró szükséges. És ez azzal jár, hogy váltani szükséges 2-3 évente.
Az Arch nekem túl gyorsan frissül. Nem szükséges azt túl sokat bütykölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One mobilszolgáltatások
- Jön a Fallout 4: Anniversary Edition
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest