- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
válasz
Frawly #30337 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek. Qrva sok szívás van az USB-SATA miatt, de az SBC-knek ez a borzasztó hátrányuk, már ezerszer megbántam, hogy ebbe vágtam a fejszémet. Ugyanakkor a lakásban jelenleg nincs olyan zug, ahová elrakhatnék egy "rendes" x86 alapú vasat, asszony meg nyilván nem szeretné se a nappaliban, se a háló- vagy gyerekszobában látni. Paff.
Itt (https://forum.manjaro.org/t/solved-trim-not-working-on-a-usb-3-0-drive/45585/33) azt állítják hogy a JMS 578 támogatja a trimet.
Ami érdekes az fstrim-mel, hogy amikor először futtattam 19-én a posztolás után, akkor trimmelt kb. 220 gigát. Majd pár órára rá néhány megát.
Most délelőtt újra futtattam, és:
root@odroidn2:/home/vz# fstrim -a -v
/var/log: 39.3 MiB (41156608 bytes) trimmed on /dev/zram0
/media/mmcboot: 56.7 GiB (60854341632 bytes) trimmed on /dev/mmcblk1p1
/: 226.8 GiB (243520970752 bytes) trimmed on /dev/sda1
kb. fél órával később:
/: 69.3 MiB (72646656 bytes) trimmed on /dev/sda1
Volt a hétvégén néhány restart, lehet amiatt trimmelte újra az egész SD-t és az SSD-t is? Fura...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa
- Milyen TV-t vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest