- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted #30289 üzenetére
Köszönöm. Nem, ez a "hiba". A jelenség, hogy minden második oldal elérhetetlen a böngészőben és az ifconfig csak 6-os címeket mutat, a csatlakozó gépen.
Nem tudom hogyan kell szakszerűen leírni, de azóta töröltem az egészet és netplan konfiggal csináltam egy másikat. Az is csak IPV6-ot továbbított. Végül találtam egy választ ahol még ezt a parancsot kellett beírni:sudo iptables -A FORWARD -p all -i br0 -j ACCEPT
Csakhogy én nem használom az iptables-t. Nem is marad meg a beállítás reboot után. Úgy tudom az ubuntu 20.04-nek nem is ez az alap tűzfala.
Sajnos az IPV6-hoz nem igazán értek és nem is használnám a házi hálózaton.
Vagy ezt a parancsot kell minden újraindítás során valahogy lefuttatni, vagy nem tudom mi a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Posta, csomagküldés
- Óra topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Jogász topic
- India és az AI a McDonald's jövője?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest