- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
No. Még emlékeztek rá valszeg, hogy lassúnak találtam a QEMU/KVM VM-jeimet, akárhány procit osztok nekik, akármit is csinálok.
Nos, ez igencsak a VGA (azaz emulált VGA) tetűsége lehet, mármint inkább szubjektív feeling részemről és úgy néz ki, alaptalan volt.
Sysbench-eltem a CPU-t 1 szálon és 4 szálon is, memóriát szintén.
Előbb a host-on párszor, aztán az egyik Linux (ráadásul KDE-s) VM-emen, aminek 4 mag volt odaadva.Az eredmény memóriánál közel 0% eltérés, procinál meg ilyen összehasonlíthatatlanul kicsi szintén (a host javára). Szóval én úgy gondolom, a virtualizáció és a képességek használata CPU és RAM oldalon rendben van, diszk is gyors a VM-ben is, bár swap-et nem is használ, szóval ... valszeg megoldódott a "bajom" és csak én gondolom úgy, hogy tetű, mert amúgy teszi a dolgát mindenben, de a gyorsítás nélküli VGA egy desktop esetében nyilván odatesz az élménynek, mennyire "pattogós, folyékony" az egész.
Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest