Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A magyar Duke Nukem 3D
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Sajnos a munkahelyi munkaállomásokon windows van, és úgy, hogy minden nap leállítom, másnap elindítom, az XP sp2 volt az első, amivel nem volt különösebb stabilitási problémám (az más kérdés, hogy egy csomó mindenben rám akarják erőltetni a f@szságaikat azóta is). Megkacsáztam, 2004 augusztus 25-én jött ki, kb. fél év után kaphattuk meg. Szóval addig stabilabb volt az otthoni linuxom...
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Na jó, nem 24. 16-18 ? 96-ban Netscape navigátoroztam faternál a cégben és néztem a DOS után az űrtechnikát, utána jött egy ősrégi SUSE, amivel elkezdtem kapizsgálni egyáltalán, mi az a Linux, utána jöttek az első szopások VMWare-el, hát az ja, úgy kb. 2000-es évek első fele, pont gimi után. Akkoriban még jobban érdekelt az IT, mint a punci, érdekes módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest