Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
ez a "logikátlan gimp" nézőpont kérdése, ha azt tanultad volna meg, és használnád, és áttérnél PS-ra, ugyanezt mondhatnád...
meg fizetős progikat ne ingyenesekkel hasonlítsunk már össze.
most hogy megszűnt a draftsight (2D-s Autocad gyakorlatilag), szétnéztem Autocad helyettesítő programok terén, van akár többet tudó választék linuxra is, csak nem ingyenes (ahogy az ACAD se az) pl BricsCAD.
de ingyenes is van pl. QCAD, vagy LibreCADAz openshot is ingyenes, és van windows-ra is.
Ezt se fizetős winonly programokkal hasonlítsuk össze. Főleg ne egy Sony Vegas-szal (én még így ismertem régről), ami sokkal komlexebb, sokak számára nehezen kezelhető volt anno amikor én foglalkoztam ezzel a témával, még win alatt.
Az openshot a legegyszerűbb ingyenes videoszerkesztő, még ingyenes fronton is vannak jóval komplexebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi