Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
inf3rno #29416 üzenetére
Látod, még a CSV-re is van RFC
Arra úgy a 3.0-s Excel korában találtam egy leírást/definíciót: egy sor=egy rekord, a rekord végét LF/CRLF jelzi, a mezőszeparátor egyetlen karakter, többnyire vessző vagy pontosvessző és a nem numerikus értéket illik idézőjelbe pakolni.
Ez volt az első és utolsó formátum, amire saját parsert próbáltam hegeszteni, aztán rájöttem, hogy valamivel bonyolultabb a dolog, mint a szeparátorok mentén szétrobbantani a sort, így maradtam a már kész megoldásoknál -
bambano
titán
válasz
inf3rno #29416 üzenetére
mondtam én, hogy nem szabványos formátum? hint: nem mondtam.
(#29418) inf3rno : "Aztán próbálj emlékezni, hogy melyik fogalomhoz melyik rövidítés tartozik, főleg ha magyarul jegyzed meg, hogy melyik mit csinál. Kb. olyan, mint szótárat magolni. ": merugye java-s szabvány nevek rövidítéseit mennyivel egyszerűbb bemagolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest