- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Fecogame #28992 üzenetére
Na jó, már mindegy: ismerem a kérdezőt, csak ő nem tudta, hogy én én vagyok és muszáj volt picit trollkodni.
Nomeg volt egy halovány emlékem, hogy mire kellhet és úgy gondoltam, hogy ezek ágyúval verébre megoldások.
Egyébként a magam részéről: btrfs-ről elég sok rémtörténetet olvastam, nem lett a baràtom akkor sem, amikor kipróbáltam. Nem a hibái, inkább a bonyolultsága és pl az említett dedup feature túlzott memóriaigénye miatt.
A zfs... úgy tudom, a mai napig nem épült be a linux kernelbe, így kicsit nehézkes lehet a használata. Ennek ellenére kettejük közül inkább rá szavaznék, mert én átgondoltabbnak érzem a korábbi olvasmányaim alapján.Viszont ha valakinek a snapshot/online backup miatt kellenének, akkor inkább javasolnám a mindkettőnél kiforrottabb (linuxról beszélünk) ext4 + lvm használatot.
Persze mindez csak privát vélemény, valós tapasztalatom csak az utóbbival van. Btrfs-t próbáltam és eldobtam, zfs-ről meg csak olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest