- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
inf3rno #28728 üzenetére
Offtopik itt a FreeBSD, de ha már felhoztad, egye fene, ejtsünk róla szót. Alapjában véve nem rossz rendszer, nem érték még utol a linuxos baromságok, pl. nuku systemd. Sokkal minimalistább rendszer a linuxnál is. De! Desktopra nem olyan jó, sokkal szűkebb a drivertámogatása, Wine van ugyan rá, de ilyen Proton, DXVK, Wayland és egyéb nyalánkságokat el kell rajta felejteni. Viszont cserébe azon a hardveren, amin nem okoznak gondot a driverek, azon viszont nagyon f4×ányos minimalista, ultrasovány rendszer dobható össze belőle, úgyhogy kipróbálásra mindenképp ajánlott azoknak, akik minimalista rendszert keresnek.
-
samujózsi
senior tag
válasz
inf3rno #28728 üzenetére
Szimpatikus rendszer, de nagyságrenddel kevesebb felhasználója és fejlesztője van, emiatt lassabban fejlődik, a hardver támogatása meg a linuxét is alulmúlja. Én az egyik notebookom, akkor még egzotikusnak számító wifi adaptere miatt voltam kénytelen lemondani róla, amikor ki akartam próbálni élesben is. Utóbb meg az egyik java alapú IDE nem működött, akkor letettem arról is, hogy virtuális gépen használjam.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nintendo Switch
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest