- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Frawly #28187 üzenetére
Ez lesz. Bár igazság szerint inkább csak a kihívás miatt - illetve hát privát családi fotók, hobbi fotósként tele vagyok RAW fájlokkal, szép emlékekkel, kigyepáltam már rengeteget, de hát így is maradt, 8 éve gyűlik..
Szóval nekik valami "redundáns" megoldást keresve agyaltam egy raid1-es tömbön, bár logikai hiba (félrenyomok és törlök) ellen nem véd, de valahogy mégis megnyugtat.
Amin még agyalok, hogy egy másik lokáción elhelyezek egy kis mini gépet vmi linux-al és arra át-sync-eltetem a fájlokat rendszeresen. Nálam most lett 1000-es Digi, anyámnál meg szintén elérhető ott, ahova most költözik pár hónapon belül és akkor lenne a pincében egy kisfogyis mini ITX kütyüje benne egy X terás HDD-vel, első sync SATA-n a gépemben, aztán leviszem hozzá a kütyübe az egyik vinyót, rendszert telepítek, kis szoftver konfig és ollé.
Így ha magamnál bármit elcseszikélek, ott még mindig meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged