- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
köszönöm az ajánlást, elkezdtem, de nem olvastam végig mert késő van, majd holnap...
ami kikívánkozik, nem az a baj a motorral, hogy nincs ajtaja, ablaka, vagy nem fér al a család, hanem hogy megveszem hogy járjak vele, a díler órákig ecseteli hogy ezt is tud meg azt is dudálni, meg arany a berúgókar, aztán a dudát megnyomom, és leáll, be akarom rúgni, a kar letörik... én ennyit látok ebből, a debian, a suse több változata, az uhu két verziója, red-hat és fedora , mandriva, ubuntu, hm, mim is volt még? szal motoroznék én, és beérném egy csepellel, ami elvisz a világ végéig, semmi sallang, csak csak stabilitás, funkcionalitás, egységesség, szépség... a stabilitás megoldott, nem véletlenül használnak beágyazott rendszerekben linuxot, a kernel általában fasza , a többi meg remélem előbb utóbb az lesz, mert a win szar, tele van idegsítő dolgokkal, de nekem eddig ez az egyetlen ami működik
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest