- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
syler123 #23172 üzenetére
Én is követem ám az eseményt.
Szerintem:
1. Win alatt a partíciós táblát konvertált át MBR-ről GPT-re és NTFS-sel formázd. Szerintem nem kell full format, csak gyors.
(Én mondjuk Linux Mint alatt, Gparted-del az MBR a partíciós tábla törölném, és ott állítanám be a GPT-t és az NTFS formázást, de ha biztosra akarsz menni, akkor Win alatt.)2. Utána a Linux Mint alatt, Gparted-del a GPT-t visszatörölném és MBR-re visszaállítanám, és NTFS helyett EXT4-et állítanék be.
3. Utána OpenWRT-n csekkolni a rackben USB-n. Illetve Linux Mint alatt USB-n is.
4. Ha megint readonly lesz a dmesg hibák miatt, akkor a vinyót USB helyett natív SATA-ben próbálnám rákötni a gépre, hogy ott látszik-e a dmesg hiba és readonly lesz-e. Nincs mondjuk eSATA csatlakozó a gépen? Arra is lehetne kötni. Így ugyanis kizárható lenne, hogy a Jmicron rack okozza-e a hibát.
Amúgy BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest