- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon #22533 üzenetére
Ez a kliens teljesen kiforrott, kernel developerek is használják (pl.: Greg Kroah-Hartman) és nagyon sok power user is, mert rohadt jól belőhető. Az alap config relatíve
gyorsanrövid időn belül megvan, csak ha az ember személyre akarja szabni minél jobban (makrók, szkriptek, színek, vim környezetbe ágyazás), akkor el lehet vele tökölni rendesen. De ha kész lesz, akkor szó szerint akár 1 gombnyomással is el tudom e-mailezni mondjuk az adott webpage linkjét valakinek, ha úgy tetszik.A leveleket Vimmel tudom írni, ami szintén előny, mert ugye a Vim is eleve szarrá konfigolható, tehát olyan kényelmes lesz, ahogyan nekem tetszik.
A képeket a mellékleteknél sorolja fel (amit külön oldalon lehet listázni). Ha meg akarom nézni, egy gombnyomás és a beállított képnézegetőmmel tudom nézni (/tmp alá tölti addig). Pdf, audio, video stb. dettó, a beállított programommal nézhető. A html mellékleteket/formázást pedig vagy GUI browserben (Firefox) vagy akár terminálos böngészőben (lynx, w3m) is meg lehet nyitni. Ha le akarok menteni valamit, az is egy gombnyomás. Lehet, hogy a képeket direktbe is meg tudja jeleníteni, még nem volt időm utánajárni. hiszen a terminál képes rá (urxvt+w3m imgdisplay). A Ranger-ben (file manager) például van kép előnézetem, szóval nem lehetetlen ez sem.
A mutt azért tetszik, mert sokat tud, kényelmesen használható (csak először jól be kell lőni, azzal van meló) és nem kér erőforrást, nincs fancy, nincs bloat, a tartalom és a funkcionalitás az első. És mivel Vim környezetbe ágyazom, kényelmes, hogy szinte minden fő programban hasonlóak a key bindjeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- No Voice in the Galaxy
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Max
- Yettel topik
- Társasjáték topic
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest