- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Tudom, hogy van 4.3-as Skype Linuxra, azt is használom. Csak úgy megjegyeztem, hogy utálom a Skype-ot.
A qBittorrent meg nem rossz, de egyrészt nem tud mindent, amit az uTorrent. Ugyan most próbából Deluge-ot használok, de vissza fogok térni a qBittorrentre. A KTorrent sem rossz, de az sem tud annyit, mint az uTorrent és az nem jelentett jól a enMag trackere felé, úgyhogy nyugdíjaznom kellett.
Ezt a deadbeefet kipróbálom, amúgy Clementine-t használok, az sem rossz, de nem tud annyit, mint a foobar2000. Utóbbiból nekem a kényelmes gain-állítás és converter funkció hiányzik nagyon, kényelmes volt, hogy lehetett csinálni külső tömörítős converter profilokat, és lehetett vele tömegesen konvertálni. A konvertálást végül Linuxon az Arch wikiről szedett scriptekkel oldottam meg, de nem olyan kényelmes.
Meg még talán a windowsos sakk GUI-k hiányoznak egy kicsit, de ezt is megoldottam javás joséval. Meg mondjuk használhatnám az uTorrentet és a foobar2000-et Linux alatt, de akkor nem volt értelme Linuxra váltani, ha a progarmjaim továbbra is windowsosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Classic / Xbox 360
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged