- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
bambano #20031 üzenetére
Az körülményes. Nem a net a gond, az általában van, le tudom én tölteni az egészet, ha épp nincs kimaradás. Inkább nekem olyan kéne a csomagkezelőből, hogy TeXlive Full, de ilyen nincsen. Tényleg szívtam már vele, határidős leadás volt, csináltam volna a XeLaTeX doksit, de pont nem ment a MikTeX tárolója (nálam volt net, addig megoldottam az online sharelatex.com-mal), ez Windowson volt, de a tárolókimaradás a linuxos változatot is érintette volna.
Egy másik hasonló alkalommal meg net nem volt, ez már Linux alatt. Igaz csak valamennyi időre maradt ki, de pont elég szívás volt addig nem haladni a doksival. Azóta megfogadtam, hogy csak fullos verziót teszek fel, abban benne van minden betűtípus és makrócsomag (package). Mert ezekről, amikről beszélek, azok nem a csomagkezelő csomagjai, hanem a TeXlive saját belső makrócsomagjai, elérhetők a CTAN-on is, de ugyebár ahhoz is net kell. Azóta csinálom, hogy tényleg csak fullos telepítő jön szóba, de erre másnak is igénye van, nem viccből adnak ki hozzá hivatalos DVD-t. Előre nem látja az ember, hogy milyen csomagok kellenek neki, ezért kell az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- Könyvajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest