- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nincs nagy tapasztalatom, de egységsugarú user fejjel az ubuntu vonal szoftver központjának (vagy mi a fene elnevezésen meg?) nincs nagyon alternatvája más vonalon.
Én előzőleg, a "kötelező" ubuntu kezdés után mandriván kötöttem ki, közben az a disztro rendesen szétesett, úgyhogy a fedorát próbálgatom (persze a mandriva utód mageia is szépen kiforrotta magát, de valahogy kicsit zártnak tűnt), mivel korábban már begnónozódtam, a mate lett a felületem, ez sem kér xfce-nél többet a rendszerből.
Kicsit nagyobb hellyel a manjaró is esélyes volna nálam egy próbára, nézd meg, micsoda menüt rittyentettek az xfce-be
Swap témakörben (hasonló körülmény a 1,5MB ram) mostanában kezdtem utánanézni a memóriatönörítéses swap ügyeknek, a zramos megldás szimpatikus.(nekem kell az a hely is a vinyón
)
Ki is próbálhatod porteussal pendrájvról, de ne felejtsd el az oldalon isobuild előtt beállítani az advanced opciókban a zramot. Ezt épp telepítésre nem ajánlanám (nem is volna egyszerű, mert grub az automaikáival alapból nincs benne), de pendrájvról rokonszevesen közvetlen eszköz (azért 3g-n elvérzik, ha az is szempont)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Építő/felújító topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest