- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
Nincs nagy tapasztalatom, de egységsugarú user fejjel az ubuntu vonal szoftver központjának (vagy mi a fene elnevezésen meg?) nincs nagyon alternatvája más vonalon.
Én előzőleg, a "kötelező" ubuntu kezdés után mandriván kötöttem ki, közben az a disztro rendesen szétesett, úgyhogy a fedorát próbálgatom (persze a mandriva utód mageia is szépen kiforrotta magát, de valahogy kicsit zártnak tűnt), mivel korábban már begnónozódtam, a mate lett a felületem, ez sem kér xfce-nél többet a rendszerből.
Kicsit nagyobb hellyel a manjaró is esélyes volna nálam egy próbára, nézd meg, micsoda menüt rittyentettek az xfce-be
Swap témakörben (hasonló körülmény a 1,5MB ram) mostanában kezdtem utánanézni a memóriatönörítéses swap ügyeknek, a zramos megldás szimpatikus.(nekem kell az a hely is a vinyón
)
Ki is próbálhatod porteussal pendrájvról, de ne felejtsd el az oldalon isobuild előtt beállítani az advanced opciókban a zramot. Ezt épp telepítésre nem ajánlanám (nem is volna egyszerű, mert grub az automaikáival alapból nincs benne), de pendrájvról rokonszevesen közvetlen eszköz (azért 3g-n elvérzik, ha az is szempont)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Játékmenet előzetest kapott a Warhammer 40k: Dawn of War IV
- Mobil flották
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest