- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
köszi!
ilyesmire jutottam én is. felraktam az xfce-t, elég minimalnak tűnik, csak most az xrdp - x11 - xfce @ iso-8859-2 charsettel bajlódok... tud valaki adni bármiféle hint-et, hogy mit tegyek, hogy az xrdp-vel elért távoli asztalon legyen ékezet? a spec latin2 karaktereket nem látja a filezilla, a gftp meg nem is hajlandó kapcsolódni amíg a távoli charset != a helyi charsettel.. butavilág.. butaén.tehát szeretném a távoli kapcsolódáskor az iso-8859-2 charsetet beállítani.
szenksz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- ASUS ROG Ally
- PlayStation 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest