Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
Novell szerveren lévő fájlok ha tartalmaznak ékezetet, akkor az ékezet helyett mc-ben kérdőjel van, KDE alatt meg 2 kis kocka, GNOME alatt meg csak egy space-t rak.
Amikor kikapcsoltam az UTF-8 kodólást a nyelvi beállításoknál, akkor a programokban található szövegekkel is ugyan ez történt, 2 kis kocka lett az ékezet helyet. Ezért gondolom én, hogy a Novell szerver UTF-8 -ban küldi a file neveket, de a Linux meg pl ISO -san akarja megjeleníteni.
Most amikor a kioskban is az ikonokat szabtam testre, és amelyikbe írtam ékezetet, az az asztalon is úgy jelent meg, hogy 2 kocka volt az ékezet helyén, és nem tudtam letörölni utánna az ikont sem, csak mc-ben.
Nem találtam sehol sem olyant, hogy alapértelmezett karakterkodólás, csak a helyesírásellenörzőnél volt ilyen, de az meg erre nem volt hatással.
Ja, és Novell szerverhez a Novell Cilent 1.2 -vel csatlakozok, SUSE 10.1-et használok. Próbáltam már SUSE 10.0-val, és Novell Client 1.1-el, de ugyan ez volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi