Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
matyi19
üzenetére
A 32 vs. 64 bit kérdés a gépedtől függ, új gép, sok ram = 64 bit. (Speedfire-nek igaza van, cikkben is írtam, h 32 bites is kezeli a több ramot, de azért egyre inkább a 64 bit lesz az alapértelmezett, ezt választanám)
A továbbiak ízlés dolga, ezért is ajánlottam a korábbi cikket, ott vannak videók az asztali környezetekről linkelve. A két legnagyobb a KDE -erről HCL írt- és a Gnome, amiről a telepítős cikk is szól. Ezeket nem lehet egy-két mondatban leírni, ráadásul "menet közben" fogod megtudni, h ez-e Neked a megfelelő.
Esetleg szedj le LiveCD-s verziókat, nézd meg őket. Mondjuk csalós, mert egy CD-re töredéke fér a mindenféle extra dolgokból, mint rendes rendszernél, ezért pl. Gnome Shell változat lehet fapadnak fog tűnni.
Nekem Gnome Shell a kedvencem. KDE-t nem seretem, és Ő sem szeret engem. De mindenki mást fog mondani, mert nem vagyunk egyformák
-
Speeedfire
félisten
válasz
matyi19
üzenetére
Ezek csak az asztali környezetek.
Gnome, kde ami "fullos", a lxde és az xfce könnyített verzió, lassabb gépekre ajánlott.
Kinézetre talán a kde ami windowsosabb, így könnyebb lehet áttérni rá.
Szóval, talán ezt mondanám nekem: Fedora 17 KDE Spin64bit vs. 32bit igazából mindegy, mert a kernel el tudja kezelni a 4gb fölöttit is a 32bit-essel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- E-book olvasók
- Kuponkunyeráló
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest