- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Jester01 #14088 üzenetére
Na tehát... WR1043ND routeren a cat /proc/cpuinfo ezt dobja:
system type : Atheros AR9132 rev 2
machine : TP-LINK TL-WR1043ND
processor : 0
cpu model : MIPS 24Kc V7.4Tehát a processzor MIPS 24kc
Ezen logika alapján bepötyögtem a következőket:
export CFLAGS="-march=24kc" valamint export CXXFLAGS="${CFLAGS}"
Sajnos a make futásakor az eredmény ugyanaz, tehát nincs változás.
-
bambano
titán
válasz
Jester01 #14088 üzenetére
nem teljesen értem ezt az egészet, de nem lehet, hogy assemblerből is kellene neki keresztfordítót megadni? mert ha valamelyik forrásban van asm betét, akkor ahhoz nem jó az x86-os asm.
azért nem értem, mert a gcc elvileg tudja, hogy melyik kiterjesztést mivel kell fordítani, de gyakorlatilag mégse, mert akkor a CXX-et nem kellett volna beállítani.
a march megadás megint nem tiszta nekem, a fordító egy architektúrára tud fordítani. annak nem kell. max. ifdef-ekhez kellhet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest