Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Csak az gebasz a dologban hogy nem hajlandó indulni ha nem vagyok az src könyvtárban...
Megpróbáltam indítani terminálból úgy hogy a /-ben volt
és kiadtam ezt: python /home/dani/Dokumentumok/printer/src/main.py
Erre kaptam egy olyan hibát hogy nem tudta megnyitni az error.log file (engedély megtagadva)Ha benne vagyok a mappájában akkor simán megy...
Nem én írtam a programot, én csak használni szeretném!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő