Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz Narancs #13626 üzenetére
Azt továbbra sem értem, hogy miért nem írja a moduljaid, és akkor mitől írja a 2 root hubot. Legalább azok jók, gugli szerint nvidia MCP51-nél ez a kettő van. Az kérdés még, hogy nincs-e az alaplapodon több usb vezérlő is, és esetleg abba vannak dugva az eszközök. Próbáld végig az összes lukat
Mi az alaplap típusa egyébként?
Amúgy tutira leellenőrizted, hogy bios setupban 100% nincs letiltva semmi usb? Az, hogy ott működik az nem jelent semmit mert a tiltás utána érvényesül csak.
Jester
-
válasz Narancs #13626 üzenetére
Akkor nem csak én nem találom benne az USB modulokat. Akkor lehet nincsenek
Próbáld meg betölteni modprobe-al, ahogy az előbb, csak a modprobe után egy " -v " -t is adj neki, attól bőbeszédűbb lesz. Hátha megmondja, mi baja.
X szerver beállításban valaki tud segíteni? Debian Lennyre kéne.
Volt már, hogy elindult (nem tudom, mit csináltam vele azóta, hogy nem megy), de akkor is egy 320x200-as képet adott, a képernyő felére800x600-at kéne beállítani neki...
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest