Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narancs
üzenetére
Akkor nem csak én nem találom benne az USB modulokat. Akkor lehet nincsenek

Próbáld meg betölteni modprobe-al, ahogy az előbb, csak a modprobe után egy " -v " -t is adj neki, attól bőbeszédűbb lesz. Hátha megmondja, mi baja.
X szerver beállításban valaki tud segíteni? Debian Lennyre kéne.
Volt már, hogy elindult (nem tudom, mit csináltam vele azóta, hogy nem megy), de akkor is egy 320x200-as képet adott, a képernyő felére
800x600-at kéne beállítani neki...
-
Jester01
veterán
válasz
Narancs
üzenetére
Azt továbbra sem értem, hogy miért nem írja a moduljaid, és akkor mitől írja a 2 root hubot. Legalább azok jók, gugli szerint nvidia MCP51-nél ez a kettő van. Az kérdés még, hogy nincs-e az alaplapodon több usb vezérlő is, és esetleg abba vannak dugva az eszközök. Próbáld végig az összes lukat

Mi az alaplap típusa egyébként?
Amúgy tutira leellenőrizted, hogy bios setupban 100% nincs letiltva semmi usb? Az, hogy ott működik az nem jelent semmit mert a tiltás utána érvényesül csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Vicces képek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest