- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
CPT.Pirk #10997 üzenetére
A sorrenddel már csak az gond, hogy nem találom az XP telepítőmet...
De holnap majd keresem tovább, csak meglesz.A grubot tetszőlegesen be lehet állítani
Akkor ok. Csak remélem menni is fog a beállítás. De ha van egy jó leírás, remélem.
Átlagos lesz a használat, ugye anyáéknak...
Ugyan én nem ismerem annyira, de kezdőknek az Ubuntu helyett inkább a Mint-et ajánlották. De Suse-t semmiképp.
Amúgy én is kezdő volnék - legalábbis Linux használatot tekintve, hallani már hallottam sok mindent, de gyakorlatban nem tudom.Amúgy a partíció sorrend hót mind1
Csak amiatt gondoltam, hogy a vinyó az elején a leggyorsabb. Bár ez akkor jöhet ki csak, és akkor se nagyon, ha az egyik partició a lemez elején, a másik a legvégén van.és a csatolási pont a "/" legyen.
Ez mit jelent pontosabban ?MOD: Erre a célra: [link] melyik linux lenne a legjobb. Vagy ez a csomag menne mindennel ? A driver viszont még kérdésesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged