Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Ahogy így nézem, lehet, hogy annyit tudok ügyeskedni, hogy a programban át tudom rakni a portot 411-ről 1024 fölé, de a kliensek mindenképpen a 411-re próbálnak majd meg kapcsolódni.
Ilyen esetben egy iptables port redirect meg tudja azt oldani, hogy a 411-re érkező kéréseket automatikusan átirányítsa az új, magasabb portra? Erre szolgál, tisztában vagyok vele, de eddig nem volt szükségem rá.
Elméletem: Program hallgatózik a 4111-en, kliensek csatlakozni próbálnak a 411-re, de az iptables rule miatt nem is tudnak róla, hogy át lettek dobva egy másik portra. Vagy az átirányítás során a kliens tud róla, hogy nem a 411-re kerül? Ebből viszont lehet gond. Hajjaj, nem egyszerű ez valóban.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő