- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goyo206
senior tag
válasz
fatallerror #5941 üzenetére
...háát abban biztos lehetsz!
A Fanatec véleményem szerint csak "viszi magát" és nagyobbnak tartja, mint valójában...
Elismerem, h. jót gyártanak, de a Supportjuk szerintem förtelmes, nem csak a gariztatás terén... Anno nekem egy Porsche 911 GT3 RS V1-em volt, az meg ráadásul még tele volt gyermeteg hibákkal, amit a gyártó gyorsan próbált javítani, kiadta a V2-t, viszont aki V1-el rendelkezett, azt lehet mondani, megszívta...
Nagyon ízlés dolog a 2 kormány. Alapvető hibának tartom a Fanatecnél pl. a rögzítését. ...ha nem cockpited van, akkor onnan indul a történet, h. ki kell fúrnod az asztalodat, h. tisztességesen le tudd rögzíteni a kormányt. Amennyiben, bármilyen váltókart szeretnél, megkaphatod, csak külön x összegért, tehát nem szériatartozék, mint a G27-nél (mondjuk személy szerint nekem ez a dobozában pihen bontatlanul, mert nem lehet szekvenciális üzemmódra állítani a kézifékezéshez...)
A pedálja viszont a Fanatecnek ezerszer jobb.
Szóval az én álompárosom a G27-ClubsportPedál kombó!Ez mindent visz, csak sajnos nem olcsó mulatság külön CP-hez jutni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Hobby rádiós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest