- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
Sziasztok!
A T150 és TMX kormányok között milyen minőségbeli különbségek vannak? Nagyjából egy árban van a kétpedálos TMX és a hárompedálos T150, inkább a hárompedálost venném, de van annyival jobb a TMX, hogy inkább a pedálok számából engedjek és a TMX-et válasszam?
Az ETS mellett F1-re és WRC-re lenne használva szórakozásszinten, egész életemben automatán játszottam a játékokat (élőben is inkább az automata autókat preferálom), szóval a kuplungpedált csak akkor használnám, ha egyszer rámjönne, hogy meg akarom szokni verseny közben, az esetek nagy részében maradnék az automatánál, legfeljebb a kuplung nélküli füles váltásig mennék el. Így tehát a T150 plusz pedáljához nem ragaszkodom, inkább a jó ha van-kategória, ennek fényében kérdezem, van annyival jobb maga a kormány a TMX esetében, hogy azt válasszam?
Így visszaolvasva a kérdést én vagyok a tipikus ő sem tudja mit akar-vásárló.
Néhánytíz hsz-t visszaolvasva úgy láttam, hogy főleg a TMX Pro-t ajánljátok kezdésnek, arról azonban nem találtam infót, hogy maga a kormány rész miben különbözik a két modellnél.
Szerk: Lemaradt, hogy csak kontrollerrel vezettem eddig játékokban, kormánnyal csak egy tizenezres Acme modellel van tapasztalatom, ehhez képest gondolom minden előrelépés.
Az Acme viszont túl műanyag már nekem, zavar hogy néha ragad (új korától kezdve), ezért is inkább a kormány minősége érdekel, próbálnám kihozni a maximumot az 50-60 000 körüli keretemből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gitáros topic
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest