- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
Úgy értem, hogy a hirtelen szintkülönbségeket. Pl Oulton Park. Egyik másik szimulátor sem tudta még visszaadni a FFB-en keresztül azt, amit az Automobilista.
Ha már eleve van 10€ a Steam-eden, akkor szerintem 3,5-ért kihagyhatatlan.(#33438) Joshi
Nem tudom milyen imbolygásra gondolsz, nem szoktak ilyen problémára panaszkodni. Nem a fejmozgás zavar meg? Azt lehet állítani, én is ki szoktam szinte teljesen kapcsolni.
"Fake autók és pályák vannak benne"
A fake pálya része nem igaz. Max számodra nem ismert. De érdemes megismerni ezeket a Dél-Amerikai pályákat, sok nagyon jó van közöttük. Ezek még nem a lelketlen Tilke féle modern pályák
Autóknál azzal meg kell barátkozni, hogy nem mindegyik licenszelt. Egyébként van sok licenszelt tartalom, amire sokan azt hiszik, hogy fake, mert nem ismerik őket (pl Petrobras de Marcas, MCR, Metalmorok, Opala Stock Car, Puma stb). Nekem igazából lényegtelen, hogy most amivel éppen megyek azt Porsche 911 GT3 Cupnak vagy Boxer Cupnak hívják a programban. Ezek szerint van, akinek nem.
Ha ezen túljut az ember, akkor viszont eszméletlen változatos tartalmat kap, amilyen más szimulátor nem nyújt:
-Formula 1-es autók több korszakból: '60, '70, '80, 90' és 2000-es évek illetve ~2013, ~2016, 2017
-Aussie Racing Car Camaro
-V8 Supercar
-Rallycross többféle autóval (rallycross pályákkal)
-Stadium Truck (ezekhez való, rámpás pályákkal)
-Fórmula Truck
-Drift
-Régi brazil túraautók (Fiat Uno, Golf, Bogár)
-Gokartok (és ezekhez való pályák)
De van még ugye Brazil Stock Car, illetve Copa Petrobras de Marcas (elsőkerekes túraautó sorozat braziliában), Lancer Cup, többféle Caterham, 2 Metalmoro, MCR 2000 (angol, felépítésre, mint a Radicalok, Mini Cup, F3).Ezek mellett van néhány kiváló mod(mennyiségre nem sok, kis töredéke az Assetto Corsáénak) is:
-Patrick Giranthon pályái (közel 30 pálya)
-Cart Extreme (minden idők egyik legjobb modja, az eredeti még rFactorhoz jelent meg)
-Porsche 911 RSR 3.0
-WCP pályák
-URD Corvette C7R LMÉs a hangok is kiválóak. Elsőre lehet, hogy nem fog úgy tűnni, de ha jobban fülel az ember, akkor rájön, hogy mennyire jól el vannak találva és mennyire részletesek.
Na, de nem akarok ennyit offolni, csak egy borzasztóan alulértékelt, kiváló programról beszélünk, ami mellett valamiért rengetegen elmennek, pedig sokkal több figyelmet érdemelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Óvodások homokozója
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mikrotik routerek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4060 Ti Twin Edge OC vadi uj bontatlan 3+2 ev garancia
- iPhone 12 pro 128 GB Silver Megkímélt, Független
- 1TB SAMSUNG 990 PRO with HEATSINK! GAR+SZÁMLA! 0 óra, 0 GB! FRISS FIRMWARE! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Eladó Gamer PC GTX 1650 SUPER 4GB, I7 3.7G, 16GB, 1TB
- Samsung S 22 ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest