Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos1994
aktív tag
Egy saját fémházat terveztem, de közben most újra végiggondoltam és
lehetbiztos túl nagy fába vágtam fejszémet, mert az is elvárás lett volna, hogy korlátozottan vízálló legyen. Ezt mondjuk még úgyahogy meg lehetett volna oldani a ráköltött összeg nagyságától függően akár egész jól is, de rájöttem, hogy van itthon egy családban levetett ütött-kopott motorola defy és egy galaxy xcover is a fiókban.. Valamelyiken még működik is a gps vevő, pont csak telefonálni nem lehetett rajtuk vagy egyéb más problémáik voltak... Azt hiszem akkor inkább előbb kipróbálom a régi mobilokat, hogy beválnak-e..
-
Akos1994
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kártyapc-t keresnék ami minnél kisebb fogyasztású, viszonylag könnyen akksis üzemmódra barkácsolható, illetve támogat valamilyen GPS modult. A cél az lenne, hogy egy saját GPS készüléket építsek, android vagy pocketpc/winCE alapon (Garmin kéne rá feltétlen, úgyhogy csak ezek jöhetnek szóba).
Elsőre Raspberry Pi Zero-t néztem ki, de kiderült, hogy android a hardveres gyorsítás hiánya miatt nem igazán megy, illetve wince is csak kísérleti jelleggel van rá.
Viszont csak rpi-hez találtam gps modult, nevezetesen ezt és ezt illetve emezt. Utóbbi is ttl-es mint az első, csak fogalmam sincs, hogy működne-e valamivel vagy ilyenkor kellenek plusz driverek esetleg..
Talán a másodikat tudnám a legkönnyebben bármelyik olcsó pc-re dugva működésre bírni, nem?
Illetve az is érdekelne, hogy ti melyik (és lehetőleg minél olcsóbb) mini gépet ajánlanátok ilyen célra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Talán a másodikat tudnám a legkönnyebben bármelyik olcsó pc-re dugva működésre bírni, nem?