Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Vagy fogom (esetleg buildelem) a kernelt és az aktuális ubuntu armv7 csomagokat bekötöm hozzá. Pár éve amikor amazon felhőben futtattam gépeket és nem lehetett még saját kernelt használni, akkor csináltam már hasonlót. Persze a videogyorsítás és hasonlók felejtősek, amíg nincsen kifejezetten ehhez buildelt driver vagy forrás. A fejlesztő srác állítólag hónapok óta "debuggolja a malit", esetleg ha lesz belőle valami, akkor tudjuk használni linux alól is a hw dekódolást.
-
azbest
félisten
Inkább 5500 ft (19 usd), mert pár dolcsi szállítási díj is van.
Openelec szerintem nincs még rá. Android alatt esélyes, mert ott támogatott a videós képesség.
Nálam az egyik rpi2 helyére teszem próbaképp, ami a házi médiaszerver - erről nézek tévét pécén és tableten. Viszont használat közben néha lefagy a 4es kernellel (watchdog be van kapcsolva így újraindul automatikusan).Szerintem 4-6 hét lehet leghamarabb, mire megérkezik. Még nem adták postára és utána is esélyes legalább egy hónapos szállítás, amiből a magyar posta raktárában dekkol vagy 2 hetet
.
Új hozzászólás Aktív témák
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- mini pc/ WIN11/ i5 12500T/ 32GB DDR5/ 512GB gen4 SSD/ WiFi6/ 1 év garancia, számla/ ingyen szállítás
- Számítógép, Ryzen 5 3600, RX6600 8gb, 32gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- Kihasználatlan PC - Ryzen 5 2600X GTX1660 Ti TUF B450 PRO Gaming 16 GB RAM stbstb
- Eladó felújított számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.