Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nekem XU4 van. Feltettem az Ubuntut SD kártyára, beraktam az SD kártyát, átállítottam a pöcköt, hogy arról bootoljon, és ennyi. A HDMI-t rádugtam egy monitorra és rendben működött vele. Nem tudom, hogy neked pontosan milyen van, de szerintem azon is működnie kéne. Nem szabadna, hogy ennél bonyolultabb legyen, ha valamelyik hardkerneles Linux-ot telepítetted.
-
inf3rno
nagyúr
Azt hiszem én kipróbáltam kártya nélkül és nagyjából ugyanúgy világított, mint most rendszerrel, de már nem vagyok biztos benne. Rá kéne kötni HDMI-vel monitorra, akkor látnál is valamit. Én monitorral telepítettem, aztán belőttem rajta az SSH szervert, és azóta PC-ről azzal állítgatom. Elvileg lehet előtelepített SSH-s megoldást is csinálni, de több munka, mint így.
Ugye a hardkerneles oldalon lévő letölthető ISO-t írtad rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest