Hirdetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megint nem fogalmaztam jól (elnézést, de mostanában kicsit alváshiányos is vagyok, plusz nem is jutott eszembe, hogy így lenne jó). Lényeg a lényeg,te jól megfogalmaztad a válaszodat, arra, amit én szerettem volna kérdezni.
Ilyen árfolyam mellett annyira nem jó az eurós ár. A20-OLinuXino-LIME-4GB + keret + kábel + plexi + borda 54.50 EUR + (11.81 EUR szállítás) ~ 27.000 Ft Áfával. Itthon most 23.300 Ft a Cb2 + simple case (bár sajnos ez nem olyan dupla, mint a cubietruck dupla része, hogy a HDD is beleférjen) Mondjuk a így nézem, akkor a CB2höz képest + 10k a Cubietruck.
vjozsef: Nem ragaszkodom egyikhez sem, amennyit értek ezekből az én céljaimnak pl: Cubian tökéletesen megfelel. (Anno úgyis Debianon okosított Hadarics Tanár Úr
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő