- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
otapi
tag
A neten nem sok forrást találtam ebben a témában úgyhogy úgy gondoltam megosztom az utókornak:
Odroid C4-en használok Coreelec/Kodi konfigot külső HDD-vel. Egy ideje már akartam Bluetooth-os fülhallgatót és/vagy fejhallgatót használni a TV-hez, de hiába az Androidos Sony TV, meg rajta a BT kapcsolat, hang átvitelt nem támogat... Gondoltam az Odroid-dal és a Coreelec-kel, USB-s dongle-lal csak meg lehet oldani. Ezt a két donglet próbáltam: TP-Link UB400 es TP-Link UB500. Elsőre kapcsolódási probléma volt: párosodott, de aztán lekapcsolt szinte egyből mindkettő. Aztán rájöttem, hogy ha átteszem a dongle-t a külső HDD USB dugója alól egy másik slotba, ott már rendben működött minkettő dongle.
Szóval jelentem, ezek a BT dongle-k kompatibilisek az Odroid-dal és működnek rendben, szobán belül.
Ahhoz hogy a Kodi a BT-re küldje a hangot, a System/Audio alatt ellenőrizni kell hogy a fejhallgató csatlakozása után átvált-e a Pulse Bluetooth driverre. Nekem automatikusan átvált, meg vissza HDMI-re amikor lecsatlakozok a BT-ről.
Plusz még hasznos a Bluetooth Delay Lite plugin, ezredmásodpercre pontosan be lehet állítani hogy szinkronba legyen a hang a BT késlekedése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem lesz Xiaomi 16
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX1050Ti 4GB!
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX6700XT 12GB!
- Ryzen 5 5500/16GB RAM/240GB SSD/GTX 1660S konfig - INGYENES CSOMAGKÜLDÉS
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest