- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
gábor-ka #1070 üzenetére
Nekem közben kiderült, hogy van külön Ubuntu server kiadás is: [link], és hogy én az asztalit tettem fel rá, szóval újra kell tennem a rendszert. Most raktam be az SD kártyát, és van rajta egy FAT fájlrendszerű meghajtó, ami biztosan nem az Ubuntu, mert az ext4 lesz szerintem. Ezen van a boot.ini, meg még fél tucat fájl. Szóval a boot.ini-be akár még Windows alól is bele tudsz írni, nem tűnik valami nagy ördöngősségnek. Kell hozzá egy minimál SD kártya, valami jó olcsó, meg gondolom valami minimál boot script, aminek utána kell járni, hogy honnan tölthető le.
Az UASP-vel kapcsolatban közben olvasgattam. Azt írták 2 éve, hogy még nem valami jó a támogatása, bugos a driver. Nem tudom azóta változott e valami, próbálok utánaérdeklődni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP EliteDesk 705 G4 MT / RYZEN 3 - 5 / USB-C / NVME SSD / normál vga nem SFF méret
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Bivaly Gamer - MSI Z890 CARBON WIFI + Intel Ultra 9 285K + Patriot Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest