Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
-
SkyS1gn
félisten

-
kriszpontaz
veterán
válasz
TechArtist
üzenetére
Én is a UPC-vel szívok. 5 körből 3-at nem tudok végigjátszani mert Client closed down connection vagy Something went wrong hibaüzivel kivág.
-
Gyula84
veterán
válasz
TechArtist
üzenetére
Szemet EA
ja nem vagy mégis 
-
TechArtist
aktív tag
Ha a játék nem lenne elég bugos, akkor a drága UPC f*sadék szakadozós netje még ott van, hogy emlékeztessen az online játék örömeire.

-
xavix13
őstag
-
gali777
őstag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Már rég ki volt tiltva amikor elkezdték ezt a nagy törölgetést

-
xavix13
őstag
Sziasztok fiúk-lányok!

Rég jártam erre, történt valami említésre méltó az elmúlt hónapban?
Még mindig hulladék a játék? (Bár van egy tippem, hogy ezt felesleges volt meg kérdezni.
) -
lofagi
addikt
Amúgy ez az! Ezt nem értem. Könyörgöm egy játékról van szó?! Szórakozás! Nem hardverek meg programozás meg nem tudom én még milyen komoly témák, ahol azt mondom,hogy nincs helye a gyerek nevelésnek vagy tudom is én még miket töröltek ki. De könyörgöm egy játék topicban komoly moderáció?!?!
-
@rglaaf
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Orbitális buli nem nagyon , se anyázás vagy hasonló csak a szokásos, egymás vérét szívták csak devil az előélete miatt kapott "nagybüntit"
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak azt vettem észre hogy nem osztja az észt pedig egy ideje már játszik a 4-el is, egy csomó ideig nem lestem a topikba, biztos kimaradtam egy orbitális buliból, hogy 2 hónap eltiltást kapott, ezek szerint olyan december körül kaphatta.... észre sem vettem, nem tudtam róla.
-
Neoteric
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Pont ezért egy ideje már nem is nézem a "hivatalos" bf4 topicot. Párszor szívem szerint beszólnék egyik-másik (leginkább egynek, de az úgy túl egyértelmű lenne) modinak, de mivel úgy is én húznám a rövidebbet, inkább lesz*rom. Am ha valakit az vigasztal, akkor nem csak az official bf4 topic "szenved" ugyanezen, közutálatnak örvendő ember(kék) miatt.

-
kisza25
félisten
na akkor már meg is van a bűnös
vagy inkább 2 bűnös? ez már egy igazi bűnszövetkezet 
szerintem is egyszerűbb lenne itt folytatni, mert most egy darabig egész jól lehetett használni a "rendes" bf4 topikot, de most megint törölve lett a fele hsz, lehet csak síelni voltak a modik
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Mehetne oda bármi, ami a játékkal kapcsolatos, legyen az szoftver, hardver, akármi. De ugye devil-féle offhuszároknak köszönhetően már csak konkrétan a játékról tudtok ott beszélni.
(#573) Cris99: Én eddig mindig normálisan tudtam vele beszélni, úgyhogy te csinálsz valamit rosszul. Egyébként meg nem a te hibád, a játékoknak ott van a helye, akkor meg miért nyitnád ide?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Neki ne mert leszedi a fejed (tapasztalat)!
Akkor én vagyok a hibás mert oda csináltam a topicot, de hát gondoltam a 3 is ott van akkor mint minden játék ez is ott lesz jó helyen!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Úgy volt, a mostani már az lesz, de két hónapot kapott helyette.
-
kriszpontaz
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Igen, a moderátorok feladata a topikok tisztán tartása (is), de továbbra sem ők fogják eldönteni mi legyen a topikokkal. Ha annyira zavar, írj Kalandornak vagy valami ehhez kapcsolódó interaktív topikba, hogy rakjanak át minden játékot a közösségi részre.
-
Def26
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Az amit devil elindított valahol véget kellett érjen. Sehol sem gond ennyire az "off" csak abban a topikban. Az amit az a srác művelt túllőtt a célon és a topik nagyon nagy része csak off -ból állt.
Mást nem tudtak tenni a moderátorok sem, mint hogy szigorúan ránéznek és "móresre" tanítják a népet. Köszönhető ez egyhülyénekszemélynek... -
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Annyi hogy válogatás nélkül ráfogják hogy az egyik hsz. szakmai, a másik nem és törölgetnek agyba-főbe. Lehet hogy közük nincs hozzá, de az indok adott, a törléshez és figyelmeztetéshez, eltiltáshoz pedig a joguk adott. Ők ezek szerint tudnak valamit amit sem Te, sem a többiek és Én sem tudok, gondolom akkor el tudná magyarázni valamelyik hogy mit szabad beírni és mit nem. Pl. szerintem hasznos rész volt a gyerekekről szóló pár hozzászólás, erre törölve lett mert nem "szakmai"......anyám borogass....-.-"
-
Bjørgersson
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Mintha a moderátorokon múlna.

szerk.: Arra amit írtál. A moderátoroknak szerinted mennyi köze van ahhoz, hogy melyik topik szakmai vagy közösségi?
-
kriszpontaz
veterán
Arra én is kíváncsi lennék ha valamelyik modi elmagyarázná hogy szerinte, vagy a modik szerint egy játék topikjában mi az a hozzászólás ami SZAKMAI??? Játéknak szakmai topik? Komolyan mondom ez vicc kategória, mert az Autocad topik az legyen szakmai, de egy játékban melyik rész a szakmai?????
Én is válaszoltam a VGA-val kapcsolatosan de az érdekes mód megmaradt..... biztos szakmai írás volt -.-".
(#567) kovy29: most mire is facepalmozol???
-
kisza25
félisten
válasz
pendre54
üzenetére
na látod csapattárs a szívemből szóltál, ezért is nyitottam ezt a fórumot, mert mi egy közösség is vagyunk egyben, nem csak egy hivatalos fórumot látogató bf4 szakik, hanem itt beszéljük meg azt is, mi volt ma a csatatéren, jót csapattunk, vagy elkenték a szánkat ectera-ecetera

én már napok óta nem is nézem a sima bf4 fórumot, mert minek, mindig ugyanazok a kérdések, ami meg érdekelne moderálva van...jó itt
-
ЯΞD
senior tag
Én csak egyetlen egy dolgot nem értek igazán. Miért szakmai egy játék kibeszéldéje? Anyagi okokból, reklám, statisztika?
-
De akkor legalább lennének következetesek.
"Pofára" megy a törölgetés is. Nekem gyakorlatilag minden hozzászólásom eltűnt amit ma és az elmúlt nap írtam. Mert válaszoltam egy illetőnek, aki szerint Nvidia kártyával szebbek a színek és kidolgozottabbak az effektek.
Persze az eredeti hsz. az megvan, hadd okuljanak a népek.
Én ma írtam oda utoljára, törlöm a kedvencekből. -
Azt gondolom, hogy tényleg el kellene gondolkodni az állandó fórumtagoknak azon, hogy végleg költözzünk át ide, mert a moderáció kezd egyre idegesítöbb lenni. Előbb, vagy utóbb úgyis idetalál mindenki. El kellene ugyanis dönteni nekünk, mezei fórumozóknak, hogy mi legyen az alapelv, mi legyünk a moderátorokért, vagy esetleg fordítva. Elvileg a módik azért dobálnak ki egy csomó hozzászólást, mert szerintük az nem szigorúan kapcsolódik a topik témájához, és esetleg egy új érdeklődö elveszne az infók között, bár erre ott van az összefoglaló.
Számomra most már vicc, hogy az abszolúlt szakmai hozzászólásnak számít a moderátorok szerint, hogy naponta kismilliószor leírják, hogy ilyen-olyan hibaüzenettel kidod a játék, egy sor téglát nem tudok átlépni és felakadok, belelövök egy egész tárat az ellenbe, semmi baja, megfordul és egy lövésből leszed, stb. Van még egy pár ilyen állandóan visszatérő téma, de most hirtelen csak ezek jutottak eszembe. A félreértések elkerülése végett, engem nem zavarnak ezek az észrevételek akkor se , ha naponta 150-szer leírják ugyanazt, bár érdemi érdemi megoldás itt a fórumon aligha születik, mert ez a játékkészítők dolga.
Az viszont nagyon zavar, ha születik néhány olyan beírás, vélemény ami nem feltétlen a topikhoz kapcsolódik, de a fórumozók számára esetleg érdekes lehet, azt válogatás nélkül kivágják.
Néhány nappal ezelőtt az on topikban jó kis polémia kerekedett arról, hogy a gyerek játszon-e a játékkal 12-13 évesen, vagy ne, káros-e ez neki, vagy nem. Szerintem a hozzászólások száma, és terjedelme ebben a témában egyáltalán nem lépte túl azt a keretet, hogy emiatt ki kellett hajítani az összes hozzászólást, ráadásul így sokkal jobban megismerhető a másik fórumozó személyisége is.
Nekem is volt ezügyben talán három hozzászólásom, én is repültem. Engem nem zavart, mert bármivel vádolhatnak, csak azzal nem, hogy szószártyárkodok itt a fórumon. 1174 napja regisztráltam ide, és összesen elkövettem ez idő alatt 454 db irományt, de ebben már az apróhírdetések is benne vannak, vagyis napi 0,38 db hozzászólással boldogítottam a nagyérdeműt. -
SkyS1gn
félisten
Exclusive behind the scenes how BF4 was made!

-
SkyS1gn
félisten
Mi a fszér törlik megint a hsz-eket?!

-
csongi
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
Csit nelkul mar ez sem a gyerekeknek

-
Más: ma reggel beszélgettem itt egy úriemberrel a Silk Road mapról, hogy az nekem mennyire nem jön be.
Nos...módosítom az álláspontomat ezzel kapcsolatban.
Ha túlteszi magát az ember azon, hogy tiszta szar, sárga homok az egész és nincs semmi látnivaló
, akkor óriási ütközetekben lehet része az embernek ott.
Ma direkt csak azon a mapon toltam és tényleg remek móka.
Csak szarul néz ki.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
120HZ-es csak akkor jó, ha folyamatosan tudja a játék a 120 fps-t. Másképpen sokat nem ér. Én legalább is ezt olvastam a nagy monitors topicban. +1 a dell-re nekem is 2212-es van és semmi gondom vele. nagyon szépek a színek.
A sivatagos pályán a sok gyökér mást sem csinál csak kempel a dűnék tetején... csak nem csipával, hanem mbt-vel meg ifv-vel.

-
deadwing
addikt
Köszi mindkettőtöknek! Volt már ips Dellem. Csak 120-as tn nem
De a 120Hz-re meg sokan azt mondják, hogy nagyon jó folyamatos lesz tőle a játék, és ég és föld... Persze IPS 120Hz nincs
Kivéve a yamakasit, de az meg 27", túl nagy 3 db... Szóval nekem is eyefinity lesz valószínűleg. Az is volt már, de kb másfél éve nem tudom elfelejteni és motoszkál bennem a visszatérés
Pláne hogy nekem nagyon úgy tűnik, hogy heliben csökkent a fov. Mintha egy dobozban repülnék. -
válasz
deadwing
üzenetére
Igaz, hogy nekem csak 60 Hz-s TN paneles ASUS monitorom volt, abból is egy jobbacska minőség, amit tavaly lecseréltem egy IPS paneles DELL U2212-es monitorra, és azt kell, hogy mondjam, hogy ég-és föld a különbség a két monitor között. A DELL-nek gyönyörű, élethű színei vannak, ami ugye játékoknál nem egy hátrány. Amit általában felhoznak az IPS monitorokkal szemben, hogy a válaszidejük magas -az enyém 8 ms-, és az hátrány lehet a játékoknál, nos én ebből semmit nem érzékelek. Szóval nálam plussz egy szavazat, az IPS-re.
-
deadwing
addikt
Játékra 120Hz TN vagy 60Hz IPS?
Érdekelnének tapasztalatok. Jelenleg nem tudok dönteni mi legyen... -
mackosajt
addikt
Mégsem sírtunk, mert a helik ugyan erősek voltak, egy jó osztag ki tudta végezni, vagy egy jó repülős, másik helis stb.
Illetve sokkal nagyobbaknak éreztük azokat a mapokat.
Pl. Dragon Valley mikor veszni látszott, a térkép szélein lehetett osonni kocsival.No meg a légtér sokkal nagyobb volt. Most talán Paracel az egyetlen, ahol nincs szinte határ, vagy én még nem futottam bele.
-
kvantaHUN
csendes tag
Mennyire jók ezek a videók! Köszönöm, hogy megosztottátok.
Már bánom, hogy nem kaptam rá a BF-re már akkoriban. Bár emlékszem 1x talán kipróbáltam, de akkoriban inkább az UT, HL és társai foglaltak le. -
mackosajt
addikt
Nekem hiányzanak a nagy, repülőteres pályák.
Vicc, hogy nincs felszállás.
Alig vannak olyan helyek, ahol kicsit is lehetne szépen repülni.
BF2 Kubra Dam pl., ahol a gát aljánban, a gát egyik pontján, a hidak alatt stb. lehetett repülgetni.
Qrva nagy mapok.
-
eugabesz
őstag
Rálőttél,eltaláltad,megfelelő mennyiségű találat és robbant....nem terelte el,nem pattant le róla,nem gyóygult meg magától...kifogyott a lőszer!!! és csak a bázison,vagy a commander cuccból (később bf2) lehetett táplálkozni...igazi,járműves,hatalmas pályák...
-
Kérlek ne sértegess.
Tiszta szívemből utálom az összes camper pöcst.
Én inkább járművezek...mondjuk a statomon látszik is, hogy nem campelek, ezért halok sokat.
(#527) Cris99: nyilván nem vagyunk egyformák.
Mondjuk tankkal nagyon szépen lehet rajt szedegetni a kismadarakat, de ez az egyetlen vonzó tulajdonsága számomra. 
-
válasz
eugabesz
üzenetére
Mindegy, kár ezen vitázni. Én is szoktam tolni rajt, de jobban kedvelem azokat a mapokat, ahol több tereptárgy, díszlet van. 
Mielőtt rámsütnéd, hogy biztos azért, mert jobban tudok azokon campelni:

Lehet, hogy az én hülyeségem ez, de például a 3-ban is a Nebandan Flats nevű sivatagos pályát rühelltem a legjobban.

Viszont még eggyel korábban nem volt szar map. A BC2-ben minden pálya jó volt...sőt zseniális.

-
válasz
eugabesz
üzenetére
Hát te meg mi a szarról beszélsz?? Ki mondta, hogy toronyház kell a sivatagba? Azt mondtam, hogy szar (illetve ingerszegényt mondtam, nem szart) mivel nincs rajt semmi.
Kösz, hogy lehet véleményem és mondjuk jobban tetszik egy Dragon Pass az "újak" közül, mint ez.
Amúgy milyen "háttérre" gondolsz?
Ne!! Inkább ne mondd meg, nagy égés lenne...
-
breakout123
aktív tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Silk road a pálya neve és igen CR map.
-
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Igen, Silk Road a neve. Nem egy nagy eresztés, talán a legkevésbé sikerült map a CR-on belül.
Szerintem...persze biztos van aki esküszik rá. Tiszta homok az egész, meg elszórva pár elszáradt fa és néhány épület.
Tökéletesen kimeríti az ingerszegény map fogalmát.
-
CoolBoy323
nagyúr
Ez milyen palya amugy? CR-os?
-
odorgg
addikt
Most miért vagytok ilyen negatívak? Állítólag már nyomtatják, és csomagolják, pedig még csak a címnél tart az író. Sebaj, majd az előszót, és a fejezeteket, patchek, és természetesen fizetős DLC-k formájában lehet letölteni.
Ha esetleg több ezer írástudó embernek is fel tünne a betűk hiánya, akkor az lesz a fedősztori, hogy az író olyan keményen dolgozott, hogy észre sem vette, hogy a cím leírása után kifogyott a tolla. Viszont jó hír hogy végzett, csak sajnos kezdheti előröl.
Hitbox-al nem lesz baj, Vatikánnal egyeztettek, hogy a Bibliából licencelik majd az erre vonatkozó technológiát.
Prémium is lesz belőle, nem kell aggódni, hetente szokták utalni a vezéreknek az EA-nál
-
csongi
veterán
Elolvastam a HALO-t könyvben. Az még csak csak
. Nah de az a könyv? Ennyire nem lehet szar a a játék eladás
. De lehet megírom a SuperMario 7. részét 
-
Ybron
senior tag
[link]
ómájgásh -
TechArtist
aktív tag
Sorry, players from Hungary are not allowed.

-
ScomComputer
veterán
Vazze én azt hitem hogy az Úúúrállomásos csákó az....

-
Ybron
senior tag
Másnak nem tűnt fel a hasonlóság:
[link]
chalky white a Gengszterkorzó sorozatból vs Irish BF 4wikin leírásba szerepel is a játék: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

komolyan meglátlak már automatice váltok supportra ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://www.pto.hu/wp-content/uploads/2014/01/overwatch-video.jpg)
![[link] [link]](http://www.pto.hu/wp-content/uploads/2014/01/overwatch2.png)
Kivéve a yamakasit, de az meg 27", túl nagy 3 db... Szóval nekem is eyefinity lesz valószínűleg. Az is volt már, de kb másfél éve nem tudom elfelejteni és motoszkál bennem a visszatérés