Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
mivel nem szoktam az ajtoval a házba menni probálok kicsit körbe nézni és végig gondolni hogy amit teszek jó lesz-e majd nekem..
olvasgattam itt picit és itt találtam linket [link] volt pár érdekes progi
amik felkeltették az érdeklődésememet.Op renszer amit felakarok rakni majd az Win7 lenne abbol a 64 bites nagyon meggyöző volt a 32 bites változat tekintve hogy egy 4 éves laptop minden eszközét felismerte az én gépem meg nem olyan régi hogy gond lehetne a drivierekkel ha mégis akkor xp alol leszedem majd a drivereket amik kellenek..
egy gondot látok a RAID 0 vinyoimat ott minen áll vagy bukik és az egyböl a telepitéskor kiderül hogy a Win7 hány mennyi particiót vagy lemezt vagy egyáltalán látttt vagy nem látttt valamit "viszont olvastam pár helyen hogy van raid támogatás"
Total commander pozitív és igen igazad van FTP dolog is müxik tényleg mivel használni is szoktam és gyorsabb is mint a Flash FXP na meg ha a 32 bites megy a 64 biten az királyság

a 7 zippet megtaláltam én is
Imgburn is királyság mivel most is azt használom nerobol viszont nem tudom melyik verzsön lesz jó 64 bit alá..
gom is ok és power dvd is királyság..
torrentekre...??
utorrent megyen 64 biten...???
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi