Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Media Markt
csendes tag
Lidi:
Köszi hogy megváltozatattad a topic nevét! Mert szerintem is egy kicsit ''erős'' volt :C -
greyrat
csendes tag
válasz
Media Markt #92 üzenetére
:DD jó :DD igy kell ezt csinálni :C
-
Media Markt
csendes tag
Köszi!
-
Lidi
aktív tag
válasz
http://predi.srv.hu
Hehe, jóó :DD -
Perjel
tag
válasz
It is volt kv főző 99 Ft-ért:)
-
Beck18
tag
válasz
Media Markt #91 üzenetére
Itt ált. mindenki segítőkész, de vasárnap ''munkám'' miatt kellett ennyit utazni és akkor már beraktam a kocsiba egy digit gépet hátha lesz egy plakát útközben.
Ma egyébként egy helyi buszon láttam MM reklámot, de csak annyi volt a szöveg, hogy ''Minden út a Media Marktba vezet'' vagy vm. hasonló.
Ja és ha ti is felhasználtok 1-2 reklámszöveget ezek közül akkor majd a jutalékról beszélhetünk:)) -
MaUser
addikt
válasz
Az MM itthon is szokott tartani évente egyszer ''kiárusításokat'' raktárürítés címén. Meghirdetnek 400.000-es digitcam-et 120.000-ért és hasonló akciós árakat. Az ember odamegy, sorbáll két órát, majd közlik, hogy olyat ők nem is tartanak. (Jellemző helyszín a Westend.) Na ilyenkor én is elbeszélgetnék azzal, aki ezért felelős.....
-
Media Markt
csendes tag
''De jo lenne látni, ha egyszer a Media Marktot SZÉTVERNÉK!!!''
És láss csodát! Lengyelországban ezt meg is tették a vásárlók, mert olyan akciót hirdett a Media amit normális ember nem hagyna ki. Csak sajna sokkal nagyobbat szolt, mint amire a vezetőség gonolt.
Mi lenne akkor ha ezt a hirdetést látnád:
SZINES TELEVIZIO 42 CM-ES CSAK MA 999FT-ÉRT!!!
Eljönnél? ...és a folytatás itt>>>>>>>>http://predi.srv.hu -
Media Markt
csendes tag
Beck18:
Köszi szépen, rendkivül segitő késznek tünsz.:DDD -
Borosz
őstag
Nekem meg olyanom volt, hogy vettem egy Duracell tölthető NiMh elemet régen és kb. egy hónap múlva bedobta a törölközőt és kicsit felpuffadt, pedig hozzávaló töltővel töltöttem. Visszavittem (kb fél év múlva mert vhova elhánytam közben...:D ) és megkérdeztem ilyenkor mi van.
A zügyfélszolgálatos felhívta a Duracell-es managert aki azt mondta, hogy cserélik...azonnal.
Láttátok volna a nagy D betűt az arcomon. Mondjuk ez nem biztos, hogy a Mediamrkton múlott... -
Beck18
tag
válasz
Media Markt #87 üzenetére
Ma bejártam egész Pécset, illetve Baranya déli részét, de sehol nem láttam már. Gondolom a dátum miatt szedték le, ahol konkrétan tudtam is hogy pár napja még láttam, ott most csak ilyen általános ''Árkád'' (ugye itt van helyileg a MM) reklám van.
-
Lidi
aktív tag
Most jött ujság, ez most az ''Elektromos Wilág'' -tól. Nem értem miért jó az ha egy újság 1.5x2 méter...... komolyan mondom, csak a nagyszobában a földön lehet átnézni. Ezek tök idióták.... nem láttak még újságot ??! Vagy drágább az A4 mint a lepedő ? Van olyan lap, ahol két mobiltelefon látható 45cm -re felnagyítva.... :F hát ennek aztán sok értelme van.
-
Media Markt
csendes tag
Beck18:
Oksa köszi! ha mégis találsz mégilyen elkallodott plakátot akkor az e-mailomra elküldheted! Köszi.
Superman:
ezen csak mosolyogni tudtam. Ez nagyon LOL. Doboz bolt :DD:DD -
Superman
nagyúr
Ez egyébként sajna jellemző a magyar kiskereskedelemre. Nem akarják, hogy az áru a nyakukon maradjon, aztán csak akkor rendelnek, ha tuti vevő vagy rá.
2001-ben jövök haza Bécsből, megállok Pesten hazafelé. Bécsben hozzászoktam, hogy ha bemegyek valahová, általában meg is kapom a cuccot. Nagyon ostoba voltam,mert megkaphattam volna kinn a cuccot, de én itt akartam megvenni. Vagy öt boltot megjártam, egyikben sem volt, mind azt mondták, meg tudják hozatni egy-két napon, vagy egy héten belül, de nekem azonnal kellett, nem értem rá gatyázni. Az egyik hely csúcs volt, leírom a beszélgetést:
Sup:-Jó napot. Ezt és ezt keresem.
Eladó(valszeg a tulaj):-Háááát...az most nincs...deeee meg tudom hozatni egy-két napon belül.
Sup(unja már a dolgot, sokadik boltban mondták neki ezt): -De hát ott van a doboza az üvegpult mögött.
Eladó:-Ja ez..hehehe...ez csak egy üres doboz....
Sup:-Akkor miért van kinn, ha üres?
Eladó:-Reklám...hehehe...
Sup(nagyon bosszús):-na jó. van árlistája? (árlista böngészés) Ha ez nincs, akkor szeretnék egy LG Flatron monitort.
Eladó:-Hááát...az sincs most...de..
Sup:-Tudom...meg tudja hozatni. Hangkártya? Milyen típus van?
Eladó:-Háááát...jelenleg semmilyen...
Sup:-Látom szép nyomtatóik is vannak..Mibe kerülnek?
Eladó:-Azok is csak dobozok...hehehe...
Sup:-Értem. Csupa dobozból áll az üzlet. legközelebb én is nyitok egyet üres dobozokból. Jó napot.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Beck18
tag
válasz
Media Markt #81 üzenetére
Lefotozni csak az új plakátot tudom mivel az ''Ez a város marha drága'' már nem látható sehol. Vm.ik nap megpróbálok kattintani párat, de 100%-ra nem igérem.
-
Media Markt
csendes tag
Szegeden a Foto előhivási árak a Mediaba.
9x13 mas fotot nem lehet előhivatni.
10x15 ös 79 FT.
CD irás 250FT
Ez egy foto automata a vásárlonak kell kezelnie. -
szucsi
őstag
Fiúk!
Ez nem bekaphassa szöveg, viszont MM, úgyhogy:
féloff
Mit tudtok a MM-ban a digitális fotókidolgozásról?
Azt hallottam, hogy 50 HUF körül hívnak 9*13-at.
Láttatok már ott ''hívott'' képet?
félon -
Media Markt
csendes tag
Ez azért elég hihetetlen hogy ekkora durva szöveggel hirdetné magát a Media. Le tudod fotozni és elküldeni nekem? Nagyon örülnék neki. ;]
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest